top of page

Over mij

Ik ben Annette, eigenaar van Adb CREATIONS. Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik gek ben op kleding en textiel. Van jongs af aan ben ik er al mee bezig en aan het eind van de mode-opleiding won ik de publieksprijs met mijn kleurrijke collectie. Toen kon ik natuurlijk niet anders dan doorstuderen. Ik belande bij de opleiding Fashion & Textile Technologie in Enschede. Tijdens deze opleiding gaf ik les aan medestudenten en mocht ik stage lopen in Zuid-Afrika waar ik jongeren leerde naaien. Het is mijn droom dit ooit weer eens te mogen doen!

 

Waarom naailes?

Ik maak graag anderen blij met de creaties die ik maak, maar ik vind het ook super leuk om anderen te leren hoe ze het zelf kunnen doen. Daarom ben ik de naailessen gestart waarbij het heel vrij is waar je mee bezig bent. Om de drempel nog wat lager te maken ben ik de workshops begonnen zodat je zelfs met weinig ervaring snel een kledingstuk kan maken.

Duurzaam

Er steeds minder mensen die nog uit de voeten kunnen met naald en draad, laat staan met de naaimachine. Dat kan toch anders! In deze tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, gooien we met z'n allen toch veel kleding weg en kopen we steeds weer nieuwe. Het wordt tijd dat we weer leren hoe we onze kleding kunnen repareren, zelf een tijdloos kledingstuk kunnen maken, of misschien wil je van dat ene kledingstuk wat kapot is gegaan nog geen afscheid nemen en maak je er een mooie tas van! De bedoeling van de naailessen is ook dat jij je creativiteit weer kan laten stromen, want ja wekelijks sporten is gezond, maar creatief zijn doet ook wonderen voor je welzijn!

Annette Dorder-Brinksma

Sewing,
It's not just a craft,
It's therapy

yarn-1615478_1280_edited.png
bottom of page